torstai 11. toukokuuta 2017

Sydämenasioita Jylhäsalmella

Ihana kotimainen romanttinen Kirsi Pehkosen uutuuskirja Sydämenasioita Jylhäsalmella ilmestyi tänä keväänä Karistolta. Kirja aloittaa uuden maalaisromanttisen sarjan.
Ulkonäöltään sarja tuntuu lähes identtiseltä Anneli Kivelän Katajamäki-sarjan kanssa. Ja ehkä sisällöllisestikin samaa kepeyttä teksteissä löytyy.
Jos kaipaat mukavaa hyvänmielen romaania vaikka tuleviin kesälomapäiviisi, niin suosittelen Jylhäsalmen Lossari- kahvilan väkeen tutustumista! Kirjasta ei tosin ole iloa moneksi päiväksi, sen verran nopealukuinen se on.
 
Juuri opettajaksi valmistunut Riina ottaa kesäpestin tätinsä lossikahvilasta. Kauniiden maisemien ja mukavien ihmisten keskellä elämän murheetkin tuntuvat jäävän taakse. Onni löytyy kesäpäivästä, aamu-uinneista ja iltasouduista sekä yllättävistä kohtaamisista tiskin takana. Itikoita ei kesäpäivän idyllissä mainita - mistähän se sellainen lossiranta löytyisi?
 
Voin suositella myös tuota alussa mainitsemaani Katajamäki-sarjaa kesälukemiseksi...siitä on ilmestynyt jo 11 kirjaa, joten ihan heti eivät kesken lopu!
Ja tuttaville vinkiksi; kirjastosta ei tarvitse niitä kirjoja etsiskellä - lainaan saat ne myös minulta ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti